Het gebruik van de dt-regel blijft voor veel mensen een struikelblok. Zeker als ondernemer kan dit zeer vervelend zijn omdat je fouten schrijft in je communicatie naar je klanten, andere ondernemers,... Deze fouten tegen de dt-regel zijn vaak frustrerend voor de mensen die ze tegenkomen en de regels wel kennen. 

Om ervoor te zorgen dat jij deze fouten (bijna) nooit meer zal maken, heb ik een cursus ontwikkeld die ik graag via de post naar jou verstuur met de volledige uitleg, oefeningen, verbeteringen en geplastificeerde regels (deze kan je indien nodig nadien nog naast je computer leggen wanneer je een tekst typt).

Indien je na het vervolledigen van de cursus nog iets niet goed begrijpt, mag je mij natuurlijk altijd contacteren en dan help ik je verder. De cursus is zowel voor ondernemers als voor mensen zonder bedrijf die ook graag de dt-regel zouden kennen. 

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan zeker een bericht via de contactpagina of via Kelly@savioursupport.be